Haas+Sohn

/Haas+Sohn

Kamini in štedilniki

show blocks helper

Kategorije izdelkov

 • -11%
  -11%
  -11%

  MODULI ZA KAMINE – ZA HAAS + SOHN KAMINE

  23,45163,91 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Dodatni moduli za kamine. S temi modulu lahko kaminu dodate klopi za sedenje v ravni ali kotni obliki. Pod klopmi pa imate tudi priročen prostor za shranjevanje polen. Dodatno lahko namestite še police za polena.
 • -11%

  OGNJE ODPORNA OBLOGA ZA ŠTEDILNIK – ZA HAAS + SOHN ŠTEDILNIKE

  157,45189,58 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Ognje odporne obloge za vgradnjo med kuhinjske elemente za štedilnike Haas + Sohn. Te obloge omogočajo vgradnjo štedilnika med kuhinjske elemente. Potrebno ga je namestiti tam, kjer se štedilnik dotika kuhinjski element.
 • -11%

  OKRASNA PLOŠČA ZA VRH KAMINA – ZA HAAS + SOHN KAMINE

  164,05 146,01 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Okrasna plošča, ki se namesti na vrh kamina, polepša sam izgled kamina. Namesti se samo lahko samo na kompatibilne modele. Obstajata dve možnosti - brez odprtine za dimnik na vrhu ali pa z odprtino za dimnik.
 • -11%

  POKROV DIMNE CEVI ZGORAJ – ZA HAAS + SOHN KAMINE

  27,79 24,73 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Pokrov dimnika zgoraj - če se odločite za priklop dimne cevi na zadnji strani kamina.
 • -11%

  PREDAL ZA DRVA – ZA KAMIN HAAS+SOHN ARUBA 220.17-ST

  167,79 149,33 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Opcijski predal za shranjevanje lesa , ki ga lahko pritrdite na stran kamina . Ponuja dovolj prostora za večje zaloge drva.  
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN ARKTIC 703.15 12 KW

  1.205,62 1.073,00 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi  kamin Arktic je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 12 kW in učinkovitost 79 % zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 50 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Zajem zgorevalnega zraka za kurišče je iz prostora.  
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN TREVISO-II 339-15C 4-8 KW

  1.937,12 1.724,03 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi  kamin TREVISO-II je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Kamin je obdan s keramično oblogo, ki mu daje eleganten videz kot tudi, da po kurjenju ostane kamin še nekaj časa topel in oddaja toploto. Nazivna moč 8 kW in učinkovitost 81% zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Zajem zgorevalnega zraka za kurišče je iz prostora.  
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN AARHUS-III 284.17-ST 7 KW

  1.201,88 1.069,67 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Kvadratni kamin AARHUS-III je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 7 kW in učinkovitost 81 % zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Pod kuriščem je predal za shranjevanje polen. Zajem zgorevalnega zraka za kurišče je iz prostora.  
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN ARUBA EASY 220.17-ST 3-6 KW

  1.633,591.759,11 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Aruba Easy je prava paša za oči.  Z globino 36,5 cm je zelo tanek in se odlično prilega v manjše prostore. Nazivno močjo 6 kW in izkoristek 80%, kar daje celotnemu prostoru toploto. Vitka oblika, različne barvne plošče in veliko panoramsko okno postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Še en poudarek je opcijski predal za shranjevanje lesa , ki ga lahko pritrdite na stran kamina . Ponuja dovolj prostora za večje zaloge drva. Posebne lastnosti: ✓ Nadzor zračnega prostora Easy Control S samo enim gumbom lahko udobno upravljate primarni in sekundarni zrak. Rezultat je zgorevanje, ki varčuje z ogrevanjem. ✓ Zunanji dovod zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN DK LAUSUTZ EASY 352.15-ST 6 KW

  1.841,71 1.639,12 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Kvadratni kamin Dk Lausitz Easy je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 6 kW in učinkovitost 80% zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Posebne lastnosti: ✓ Nadzor zračnega prostora Easy Control S samo enim gumbom lahko udobno upravljate primarni in sekundarni zrak. Rezultat je zgorevanje, ki varčuje z ogrevanjem. ✓ Zunanji zajem zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN ENGADIN PLUS 283.15 6 KW

  1.275,491.378,86 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi  kamin ENGADIN PLUS  je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Na voljo so tri različice, eden je kovinski in dve različici, ki sta pri straneh obdani z kamnitimi ploščami za lepši  videz kamina. Nazivna moč 6 kW in učinkovitost 80 % zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Pod kuriščem je predal za shranjevanje polen. Zajem zgorevalnega zraka za kurišče je iz prostora.  
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN FICUS-II RLU 292.12-G 5 KW

  2.368,51 2.107,98 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi okrogli kamin Ficus-II RLU je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko ukrivljeno steklo postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 5 kW in učinkovitost 87 % zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Da se omogoči daljše sproščanje toplote, se lahko po izbiri uporabi dodatni blok za shranjevanje toplote. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 30 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Posebne lastnosti: ✓ Avtomatska nastavitev zraka Zrak za zgorevanje se avtomatsko nastavlja, tako da ni potrebno ročno nastavljati zgorevalnega zraka. ✓ Neodvisno od notranjega zraka prostora(RLU) Neodvisno od notranjega zraka prostora. Zrak za izgorevanje dovaja le od zunaj ✓ Avtomatska zaklepanje vratc Samodejno zaklepanje vrat. ki se počasi zapira in se zanesljivo zaklene. ✓ Zunanji dovod zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN FICUS-III 287.12-G 5 KW

  2.005,56 1.784,95 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi okrogli kamin Ficus-III je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko ukrivljeno steklo postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 5 kW in učinkovitost 81% zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Da se omogoči daljše sproščanje toplote, se lahko po izbiri uporabi dodatni blok za shranjevanje toplote. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 30 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Posebne lastnosti: ✓ Avtomatska nastavitev zraka Zrak za zgorevanje se avtomatsko nastavlja, tako da ni potrebno ročno nastavljati zgorevalnega zraka. ✓ Avtomatska zaklepanje vratc Samodejno zaklepanje vrat. ki se počasi zapira in se zanesljivo zaklene. ✓ Zunanji dovod zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN GASTEIN EASY 350.15 6 KW

  1.319,27 1.174,15 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Kvadratni kamin Gastein Easy je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 6 kW in učinkovitost 80% zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Pod kuriščem je predal za drva. Obstajajo tudi dodatne opcije po naročilu, ki so v specifikacijah kamina. Posebne lastnosti: ✓ Nadzor zračnega prostora Easy Control S samo enim gumbom lahko udobno upravljate primarni in sekundarni zrak. Rezultat je zgorevanje, ki varčuje z ogrevanjem. ✓ Zunanji dovod zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN HASVIK 231.17 4-8 KW

  1.949,232.076,60 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi kamin Hasvik  je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Nazivna moč 8 kW in učinkovitost 80% zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva.  Da se omogoči daljše sproščanje toplote, se lahko po izbiri uporabi dodatni blok za shranjevanje toplote. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Posebne lastnosti: ✓ Zunanji dovod zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.
 • -11%

  PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – HAAS + SOHN I-2100 4-8 KW

  2.429,152.445,77 z DDV

  Dobavljivo - ni na zalogi

  Prostostoječi kotni kamin i-2100 je sodoben in eleganten model kamina. Vitka oblika in veliko steklo kurišča postavljajo elegantne poudarke. Poleg dizajna, peč prepričuje predvsem z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja optimalno izgorevanje in udobno delovanje. Kamin avtomatsko elektronsko nastavlja izgorevalni zrak v kaminu. Na kaminu je LED lučka, ki prikazuje status delovanja avtomatske nastavitve zraka. Nazivna moč 8 kW in učinkovitost 82% zagotavljajo prijetno toploto in nizko porabo goriva. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 33 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani. Posebne lastnosti: ✓ Avtomatsko elektronsko nastavljanje zraka "i-control" Kontrola zraka I-Control Udobno segreje popolnoma samodejno in elektronsko. Z inovativno tehnologijo "i-Control" se krmilnik zraka za vas popolnoma samodejno prilagodi s pečjo iz serije i. Tako je vaše ogrevanje čisto, varno in ekonomično - vse samo. Popolnoma avtomatsko elektronsko krmiljenje zraka "i-Control" prilagaja prezračevalne šobe peči z majhnim elektromotorjem (samo 6 W/h porabe elektrike). Odvisno od temperature izgorevanja se odpre ali zapre ustrezen dovod zraka.  Stalni pretok svežega zraka ohranja steklo kamina čisto in zagotavlja jasen pogled na ogenj. ✓ Zunanji dovod zraka Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje. ✓ Priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti Če se ne ogrevate in peč ne miruje, lahko zaprete dovodni zrak. To preprečuje, da bi topel zrak v prostoru iztekel skozi dimnik.