SAVAL ALEŠ AVSENEK, sanacije dimnikov, d.o.o.

KRANJSKA CESTA 2

4240 RADOVLJICA

Davčna številka SI: 81241267
Matična: 6426786000
Zavezanec za DDV: Da (SI81241267)

Podjetje SAVAL ALEŠ AVSENEK D.O.O se uvršča med največje ponudnike storitev iz področja dimniške tehnike in kaminskega ogrevanja v Sloveniji. Že več kot 20 let uspešno uresničujemo zastavljene cilje in z vso potrebno skrbnostjo zagotavljamo odlične storitve za naše zveste stranke.

DEJAVNOSTI

Naša osnovna dejavnost že od vsega začetka je opravljanje vseh del ki so povezana z dimovodnimi napravami. Največ se ukvarjamo z sanacijami dimnikov, povrtavanjem, vstavitvijo nerjavečih (rostfrei) tuljav, rušenje dotrajanih dimnikov, pozidava novih dimnikov, postavitev šamotnih dimnikov, troslojni izolirani dimniki…

Pred 6-imi leti pa smo uspešno pričeli z dejavnostjo prodaje (velik razstavni salon) in montaže kaminskih peči, kaminskih vložkov, pečarstva. Ker se ti dve dejavnosti zelo lepo dopolnjujeta smo sposobni ponuditi kompletne stroritve v veliko zadovoljstvo naših strank.

Naša tretja dejavnost pa je Diamantno vrtanje betona in drugih gradbenih materialov za potrebe montaže dimnikov, strojnih instalacij, prezračevanja….

OBMOČJE DELOVANJA

Naše glavno območje opravljanja storitev je širša okolica Ljubljane in kompletna gorenjska regija do Rateč, Jezerskega, Tuhinjske doline, Žiri, Železniki, Polhov Gradec, Bohinjski kot. Seveda pa se z veseljem odzovemo tudi strankam iz celotne Slovenije.

RAZVOJ, IZBOLJŠAVE

V našem podjetju stalno skrbimo, da smo v stiku z vsemi novostmi v naši branži. Veliko pozornost posvečamo uporabi novih materialov, izboljšanih postopkov….Trudimo se da vsako leto pripravimo kakšno novost z katero olajšamo delo našim zaposlenim ali pa da dvignemo kakovost opravljenih storitev.

KAKOVOST

Kakovost opravljenih storitev zagotavljamo v prvi vrsti že z izbiro visoko kvalitetnih materialov in produktov za vgradnjo. Odlično sodelujemo z našimi poslovnimi partnerji- dobavitelji, skrbimo za stalno izobraževanje naših zaposlenih, skrbimo za izpolnjevanje predpisov glede požarnega varstva in dimnikarskih zahtev. Odlično sodelujemo z dimnikarskimi podjetji in smo člani Sveta za preventivo varstva pred požari (SZPV).

EKOLOGIJA

V našem podjetju se držimo načela, da po opravljenem delu iz objekta odpeljemo vse gradbene in druge odpadke ki so nastali pri opravljanju naše storitve. Zato je količina odpadkov ki jih zberemo kar velika. Z sortiranjem in sprotnim odvažanjem na zato namenjene deponije poskrbimo, da so vsi odpadki odloženi na mesta kjer se lahko predelajo in kjer ne onesnažujejo okolja.

POSLANSTVO, VIZIJA

Naš osnovni cilj je, da vsa dela ki jih opravimo izvedemo na najboljši možni način in v kar največje zadovoljstvo kupcev. Ker se zavedamo da smo zaradi same lokacije in velikosti Slovenije omejeni glede velikih širitev poslovanja, se osredotočamo na to, da vsa naša prizadevanja usmerjamo v izboljšanje obstoječih poslovnih praks. Z vrhunsko kakovostjo storitev smo vsak dan bližje naši viziji, da se maksimalno utrdimo v našem območju poslovanja na zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev!

USPEH NI KLJUČ DO SREČE. SREČA JE KLJUČ DO USPEHA. ČE IMATE RADI SVOJE DELO BOSTE USPEŠNI. (Albert Schweitzer)