Domov » Izdelki » Kamini » Kaminska peč na drva s cevnim razvodom » PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ S CEVNIM RAZVODOM – WANDA CLASSIC EVO 10 KW

PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ S CEVNIM RAZVODOM – WANDA CLASSIC EVO 10 KW

3.229,34 2.260,54 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Kaminska peč na drva Wanda Classic Evo je prostostoječa kaminska peč z možnostjo razvoda toplega zraka. Sprednja stran peči je izdelana iz keramike. Steklo na vratih je odporno do 750°C – termično steklo. Kurišče je izdelano iz litega železa in omogoča dodatno zgorevanje dimnih plinov. Peč ima ventilacijski sistem za razpih toplega zraka z daljinskim upravljanjem.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Post Combustion System sistem dodatnega zgorevanja s pomočjo sekundarnega in terciarnega zraka. Nezgoreli dimni plini v popolnosti zgorijo, poveča se izkoristek, močno pa se zmanjšajo tudi emisije škodljivih snovi.

Clean Glass Control je sistem ki omogoča ohranjanje čistega stekla na notranji strani vrat kurišča. To je omogočeno z dotokom svežega predgretega zraka, ki odriva dim stran od stekla in s tem to ostane čisto.

Resistant door at the time  je tehnična rešitev ki omogoča optimalno tesnjenje vrat v vsakem trenutku gorenja.

Power Radiant System je tehnična rešitev, ki omogoča še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peči v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Dimenzije(DxVxŠ): 804 x 1270 x 530 mm
Teža: 228 kg

Barve: Infinity bela, Bordo

Ogrevalna prostornina: 243 m³
Maksimalna moč: 10,0 kW
Nominalna moč: 8,5 kW
Izkoristek: 85 %
Poraba: 2,3 kg/h
Premer dimnega priključka: 160 mm
Premer zajema zraka: 100 mm

Premer odvoda toplega  zraka: 2 x 120 mm (na zadnji strani)
Poraba električne energije: 115 W

Primarni zrak – nastavljiv: Da
Sekundarni zrak – nastavljiv: Da
Tercialni zrak: Da

Energijski razred: A+

Dodatne informacije

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top