Domov » Izdelki » Kamini » Kaminske peči na drva z vodnim izmenjevalcem » TERMO PEČ NA DRVA – NORDICA NORMA S IDRO DSA 24,8 kW

TERMO PEČ NA DRVA – NORDICA NORMA S IDRO DSA 24,8 kW

4.490,82 3.143,57 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Zunanjost termo peči Norma S Idro D.S.A.  je izdelana iz keramike. Pokončno kurišče je izdelano iz jekla, podnožje, vrh in vrata peči so izdelana iz litega železa z oknom iz keramičnega stekla, ki je odporno do temperature 750° C. Peč ima nastavljiv primarni in sekundarni zrak in prednastavljen terciarni zrak. Peč ima tovarniško vgrajeno D.S.A. varnostno napravo, ki v primeru napake hitro zmanjša temperaturo vode.

Active System Combustion je sistem za povezavo, kjer zrak prihaja iz zunanjega prostora, kar predstavlja večjo učinkovitost in večjo varnost za uporabnika.

Post Combustion System je sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Resistant Door at the Time je sistem, pri katerem so vrata peči izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Opis

Dimenzije (Š × V × G): 720 x 1242 x 575 mm
Teža: 249 kg
Barve: Bordo, Titan

Ogrevalna prostornina: 559 m³

Maksimalna moč: 24,8 kW
Nominalna moč: 19,5 kW
Moč za ogrevanje vode: 14,9 kW
Izkoristek: 78,6 %
Urna poraba: 5,8 kg/h

Volumen vodne posode: 40 l

Premer dimnega priključka: 160 mm
Premer vodnega priključka: 1”

Primarni zrak: Da
Sekundarni zrak: Da
Terciarni zrak: Da

Energijski razred: A

Dodatne informacije

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top