Domov » Izdelki » Nordica » PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ S CEVNIM RAZVODOM – NORDICA ORIANA 8,3 KW

PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ S CEVNIM RAZVODOM – NORDICA ORIANA 8,3 KW

3.525,80 2.468,06 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Peč na drva Oriana ima zunanjost izdelano iz pločevine ali keramike ali pa iz naravnega kamna. Na spodnji strani je pločevinasta obroba v barvi lesa. Prav tako je ročica peči v barvi lesa. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo keramično steklo, ki prenese temperature do 750° C. Pokončno kurišče je izdelano iz litega železa in Nordiker oblogo s sistemom za naknadno zgorevanje.

Brezžični termostat (serijsko – brezžična krmilna enota za prezračevanje), omogoča vklop ali izklop prezračevanja  odvisno od temperature nastavljene na peči.

Možnost peči med vgradnjo – v cevni razvod toplega zraka z enim zadnjim 100 mm odvodom toplega zraka.  (POZOR: Ena konfiguracija izključuje drugo, zato lahko peč deluje samo s prezračevanjem na peči ali s cevnim razvodom toplega zraka.)

Resistant Door at the Time: Vrata peči so izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Post-Combustion System: Sistem za naknadno zgorevanje pripomore k manjši količini emisij in tako zadovoljuje visoke Evropske standarde.

Clean Glass Control: Sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoca dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišce. To omogoca vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Power Radiant System (PRS): Izmenjevalni sistem je zelo učinkovit pri izpustu toplega zraka v prostor. Mrzel zrak se ob stiku z veliko ogrevalno površino hitro greje in ustvarja konvekcijski krog

Nordiker je poseben material, ki zaradi svoje odpornosti omogoca doseganje visoke temperature zgorevanja. Zagotavlja varno uporabo, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo peci.

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Dimenzije (Š×V×G)  636 x 1313 x 554 mm

Teža: 239 kg (pločevina), 264 kg (kamnita obloga), 228 kg (keramična obloga)

Barva: obloga črna pločevina, kamnita obloga v barvi naravnega kamna, bela keramika

Ogrevalna prostornina: 238 m³
Nominalna moč: 8,3 kW
Maksimalna moč: 9,8 kW
Izkoristek: 85 %
Urna poraba: 2,3 kg/h
Premer dimnega priključka: Ø 150 mm

Premer dovoda zraka: Ø 120 mm

Premer odvoda toplega zraka: Ø 100 mm (opcijsko)

Primarni zrak: Da
Sekundarni zrak: Da
Terciarni zrak: Da

Energijski razred: A+

Dodatne informacije

Barva

, ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top