Domov » Izdelki » Kamini » Kaminske peči na drva » PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – NORDICA JENNIFER PRS 9,1 kW

PROSTOSTOJEČA KAMINSKA PEČ – NORDICA JENNIFER PRS 9,1 kW

1.941,02 1.358,71 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Peč na drva Jenifer PRS ima zunanjost v celoti izdelano iz litega železa. Na sprednji strani peči so vrata, ki vsebujejo ploščo iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C. Pokončno kurišče je izdelano iz litega železa in Nordiker oblogo s sistemom za naknadno zgorevanje. Peč omogoča nakladanje polen do dolžine 50 cm. Čiščenje pepela je iz prednje strani.

Resistant Door at the Time: Vrata peči so izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Post-Combustion System: Sistem za naknadno zgorevanje pripomore k manjši količini emisij in tako zadovoljuje visoke Evropske standarde.

Clean Glass Control: Sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoca dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišce. To omogoca vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Nordiker je poseben material, ki zaradi svoje odpornosti omogoca doseganje visoke temperature zgorevanja. Zagotavlja varno uporabo, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo peci.

Power Radiant System je tehnicna rešitev, ki omogoca še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peci v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Dobavljivo - ni na zalogi

Šifra: 7119610 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Dimenzije (Š×V×G): 702 x 1446 x 426 mm
Teža: 188 kg

Barva: črna

Ogrevalna prostornina: 229 m³
Nominalna moč: 9,1 kW
Maksimalna moč: 8,0 kW
Izkoristek: 87,3 %
Urna poraba: 2 kg/h
Premer dimnega priključka: 150 mm

Primarni zrak: Da
Sekundarni zrak: Da
Terciarni zrak: Da

Energijski razred: A+

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top