Domov » Izdelki » Kamini » Kaminske peči na pelete s cevnim razvodom » PEČ NA PELETE S CEVNIM RAZVODOM – PALAZZETTI GINGER CANALIZZATA 12 KW

PEČ NA PELETE S CEVNIM RAZVODOM – PALAZZETTI GINGER CANALIZZATA 12 KW

3.782,00 2.949,96 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Kaminska peletna peč GINGER se ponaša z izredno majhno globino, meri namreč le 32 cm v globino. Prav zaradi tega je idealna za postavitev v ozke prostore ali prehode. Poleg tega ponuja še dve različni možnosti postavitve dimnika: zadaj ali zgoraj levo, kar omogoča postavitev direktno ob zid.

Ima samočistilno keramično steklo na vratcih kurišča.

Kurišče in rešetka sta izdelana iz litega železa, pod kuriščem se nahaja večji predal za pepel. Nad kuriščem se nahaja močan ventilator, ki ga je mogoče nastaviti na različne hitrosti. Ventilator tudi omogoča priklop na razvodni sistem in tako omogoča ogrevanje sosednih prostorov.
Upravljanje peči poteka preko digitalnega LCD zaslona, ki omogoča nastavitve želje temperature, moči in hitrosti ventilatorja.

Temperaturo v prostoru zaznava preko vgrajenega termostata, ki pa ga je mogoče povezati tudi na zunanji sobni termostat. Sama elektronika omogoča tudi nastavitve vklopov in izklopov glede na uro in dan v tednu.

Posebne lastnosti:

 • Zunanji dovod zraka
  Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje.
 • Tehnologija  TWIN AIR SYSTEM
  Ogrevanje zraka v sosednjih prostorih preko kanalov za razvod toplega zraka. Razvod zraka opravlja  ventilator v dve veji z maksimalno dolžino 8m na vejo.
 • Connection box (dodatna opcija) – klikni na povezavo
  Omogoča vam upravljanje glavnih parametrov peči s pametnim telefonom in zahvaljujoč namenski aplikaciji, tako lokalno (kot je daljinski upravljalnik) kot tudi na daljavo (prek internetne povezave).
 • Tehnologija SPEEDY CLEAN
  Ta tehnologija omogoča poenostavljeno čiščenje, ki jo je mogoče izvesti brez demontaže katere koli komponente in brez uporabe posebnega orodja.
 • Tehnologija hitrega vžiga QUICK START
  Sistem Quick Start optimizira fazo zagona: prisotnost keramične tuljave vžiga zagotavlja hitrejši vžig pelet, daljšo življenjsko dobo in manjšo porabo električne energije v primerjavi s tradicionalnimi kovinskimi tuljavami. Ima tudi izjemno odpornost na oksidacijo in naravno ali kemično korozijo.
 • Tehnologija ZERO SPEED FAN
  Prezračevanje lahko popolnoma izključimo, če uživamo v razpršitvi toplote z naravnim sevanjem in konvekcijo. Zmanjša porabo energije in izboljša zvočno udobje
 • Tehnologija BALANCED DOOR
  Posebni amortizerji omogočajo izboljšanje hermetičnega tesnjenja vrat in dinamično kompenzirajo vsako razširitev materialov zaradi intenzivne uporabe, kar vedno zagotavlja odlično tesnjenje
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Dimenzije (Š x G x V): 950 x 320 x 1170  mm
Teža: 160 kg
Barve: bela, črna, kapučin

Ogrevalna prostornina: 40 m³

Maksimalna moč: 12 kW
Nominalna moč: 2,96– 11,93 kW
Izkoristek: 90 %

Urna poraba: 0,6 – 2,6 kg/h

Maksimalna avtonomija: 40 ur

Kapaciteta zalogovnika: ~ 25 kg

Premer dimnega priključka: 80 mm

Premer zajema zraka: 60 mm

Premer razvoda toplega zraka:  120 mm

Notranji termostat: Da
Termostat: Da
Možnost zunanjega termostata: Da
Tedenski kronotermostatat: Da

Ventilator z regulacijo hitrosti: Da

Energijski razred: A+

Dodatne informacije

Barva

, ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top