Domov » Izdelki » Kamini » Kaminske peči na pelete s cevnim razvodom » PEČ NA PELETE S CEVNIM RAZVODOM – PALAZZETTI DENISE 7 KW

PEČ NA PELETE S CEVNIM RAZVODOM – PALAZZETTI DENISE 7 KW

2.588,353.378,18 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Kaminska peletna peč Denise 7 se ponaša s pestro ponudbo premišljeno oblikovanih oblog. Vratca, ki prekrivajo kurišče, so izdelana iz keramičnega samočistilnega stekla, odpornega do 800°C, ki omogoča, da je ogenj med delovanjem peči viden. Desno stran pa lahko izbirate med različnimi modeli: steklo, jeklo, imitacija lesa.

Ena izmed glavnih prednosti peči je njena globina. Odlikuje jo namreč zelo plitva globina, le 30cm. Poleg tega ponuja še dve različni možnosti postavitve dimnika: zadaj ali zgoraj levo, kar omogoča postavitev direktno ob zid.

Kurišče in rešetka sta izdelana iz litega železa, pod kuriščem se nahaja večji predal za pepel. Nad kuriščem se nahaja močan ventilator, ki ga je mogoče nastaviti na različne hitrosti. Ventilator tudi omogoča priklop na razvodni sistem in tako omogoča ogrevanje sosednih prostorov.

Upravljanje peči poteka preko digitalnega LCD zaslona, ki omogoča nastavitve želje temperature, moči in hitrosti ventilatorja. Temperaturo v prostoru zaznava preko vgrajenega termostata, ki pa ga je mogoče povezati tudi na zunanji sobni termostat. Sama elektronika omogoča tudi nastavitve vklopov in izklopov glede na uro in dan v tednu.

Posebne lastnosti:

  • Zunanji dovod zraka
    Za zgorevanje se uporablja predvsem zunanji zrak namesto dragocenega zraka v dnevni sobi. To zagotavlja varno in brezhibno delovanje ter čisto izgorevanje.
  • Tehnologija  TWIN AIR SYSTEM
    Ogrevanje zraka v sosednjih prostorih preko kanalov za razvod toplega zraka. Razvod zraka opravlja  ventilator v dve veji z maksimalno dolžino 8m na vejo.
  • Connection box (dodatna opcija) – klikni na povezavo
    Omogoča vam upravljanje glavnih parametrov peči s pametnim telefonom in zahvaljujoč namenski aplikaciji, tako lokalno (kot je daljinski upravljalnik) kot tudi na daljavo (prek internetne povezave).
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Dimenzije (Š x G x V): 906 x 2,6/265 x 1097  mm
Teža: 170 kg
Barve: Valovito belo steklo, Steklo v barvi ogledala, Bež pločevina, Črna pločevina, Kamen serpentino, Teak, Les v beli barvi, Les v črni barvi

Ogrevalna prostornina: 30 m³

Maksimalna moč: 7,4 kW
Nominalna moč: 2,82 – 7,35 kW
Izkoristek: 93,5 %

Urna poraba: 0,6 – 1,6 kg/h

Maksimalna avtonomija: 28 ur

Kapaciteta zalogovnika: ~ 17 kg

Premer dimnega priključka: 80 mm

Premer zajema zraka: 100 mm

Premer razvoda toplega zraka:  80 mm

Notranji termostat: Da
Termostat: Da
Možnost zunanjega termostata: Da
Tedenski kronotermostatat: Da

Ventilator z regulacijo hitrosti: Da (tangencialni ventilator s kapaciteto 400 m3 /h, nastavljiv v več hitrostih)

Energijski razred: A+

Dodatne informacije

Barve

Valovito belo steklo, Steklo v barvi ogledala, Bež pločevina, Črna pločevina, Kamen serpentino, Teak, Les v beli barvi, Les v črni barvi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top