Domov » Izdelki » Kamini » Kaminske peči na drva » PEČ NA DRVA – NORDICA FEDORA 9,6 KW

PEČ NA DRVA – NORDICA FEDORA 9,6 KW

1.753,14 1.227,20 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Peč na drva Fedora s prostorom za segrevanje jedi ima zunanjost izdelano iz keramike. Na sprednji strani peči so vrata iz emajliranega litega železa in ploščo iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C. Pokončno kurišče je izdelano iz litega železa s sistemom za naknadno zgorevanje.

Peč na drva Ester ima zunanjost izdelano iz naravnega kamna. Na sprednji strani peči so litoželezna vrata z okencem iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C. Kurišče je izdelano iz posebnega materiala Nordiker in litega železa ter vsebuje sistem za naknadno zgorevanje. Peč vsebuje notranji predal za pepel in ponuja opcijo za zajem zraka, ki je potreben pri zgorevaju od zunaj.

Resistant Door at the Time: Vrata peči so izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Post-Combustion System: Sistem za naknadno zgorevanje pripomore k manjši količini emisij in tako zadovoljuje visoke Evropske standarde.

Clean Glass Control: Sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Nordiker: Nordiker je poseben material, ki zaradi svoje odpornosti omogoča doseganje visoke temperature zgorevanja. Zagotavlja varno uporabo, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo peči.

 

 

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Dimenzije (Š × V × G): 559 x 1035 x 547 mm
Teža: 175 kg
Barve: Bordo, Bela

Ogrevalna prostornina: 238 m³

Maksimalna moč: 9,6 kW
Nominalna moč: 8,3 kW
Izkoristek: 86,4 %
Urna poraba: 2,25 kg/h
Premer dimnega priključka: 130 mm

Energijski razred: A+

Dodatne informacije

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top