Domov » Izdelki » Vrtni program » Dodatki za vrtne kamine, vrtna kurišča in žare » Ostala oprema » LITOŽELEZNA STISKALNICA / PEKAČ ZA PEKO NA ŽARU – PERFECT HOME

LITOŽELEZNA STISKALNICA / PEKAČ ZA PEKO NA ŽARU – PERFECT HOME

39,38 26,25 z DDV

Na zalogi

Litoželezna stiskalnica za peko Perfect Home združuje vrhunsko kvaliteto, čudovito zunanjost in enostavno uporabnost v en sam izdelek.

Stiskalnica bo lepa popestritev vaših piknikov ali pa vrtnih zabav. S to stiskalnico enostavno pripravite mleto meso, zelenjavo ali meso kar v vašem vrtnem žaru ali vrtnem kurišču.

Litoželezni pekači so znani po njihovi robustnosti in vzdržljivosti. Njihove glavne prednosti vključujejo tudi distribucijo toplote pri visokih temperaturah, so brez oprijema in imajo odpornost na vsako izkrivljanje. Veliko kopičenje toplote zagotavlja največjo jamstvo za kakovostno toplotno pripravo jedi.

Uporaba je silno preprosta, odprete stiskalnico / pekač, med obe plošči postavite meso, jo nato zaprite in jo postavite na žerjavico. Skozi stransko odprtino lahko kapljajte odvečno maščobo, ki je nastala pri peki, na kruh.

Na zalogi

Šifra: 95375 Kategorija: Oznaka:

Opis

Proizvajalec: Perfect Home

Material: lito železo, lesen ročaj

Površina za peko:  13 x 15 cm

Dolžina z ročajem: 55 cm

Višina: 3 cm

Teža: 2,05 kg

Uporaba: na prostem na plinskem žaru ali na ognju

Čiščenje: Pekač iz litega železa po vsaki uporabi umijte s toplo čisto vodo, ga posušite in namastite z mastjo, da se izognete rjavenju. Pranje z nevtralnim tekočim detergentom!

Priporočljivo za: družinska srečanja, vrtne zabave in druge priložnosti

Pred prvo uporabo odstranite vosek proti rjavenju iz pekača iz litega železa. Če želite to narediti, pomijte posodo v vreli vodi z nevtralno detergentom za pomivanje posode in jo čiščenju obrišite, da bo suha. Nato jo namastite z mastjo ali slanino ter temeljito segrejte.

Dodatne informacije

Teža 2.05 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top