Domov » Izdelki » Vrtni program » Dodatki za vrtne kamine, vrtna kurišča in žare » Žar rešetke in plošče » LITOŽELEZNA OKROGLA GRILL PLOŠČA FI 34CM – PERFECT HOME

LITOŽELEZNA OKROGLA GRILL PLOŠČA FI 34CM – PERFECT HOME

19,39 14,91 z DDV

Na zalogi

Lito železna plošča Perfect Home združujejo vrhunsko kvaliteto, čudovito zunanjost in enostavno uporabnost v en sam izdelek.

Litega železa ponve so znane po njihovi robustnosti in vzdržljivosti. Njihove glavne prednosti vključujejo tudi distribucijo toplote pri visokih temperaturah, so brez oprijema in imajo odpornost na vsako izkrivljanje. Veliko kopičenje toplote zagotavlja največjo jamstvo za kakovostno toplotno pripravo jedi.

Na zalogi

Šifra: 95376 Kategorija: Oznaka:

Opis

Proizvajalec: Perfect Home

Material: lito železo

Premer:  34 cm

Premer z ročajema: 41 cm

Višina: 3 cm

Teža: 3,3 kg

Uporaba: na prostem na plinskem žaru ali na ognju, na električnem štedilniku, na žaru

Čiščenje: Ploščo iz litega železa po vsaki uporabi umijte s toplo čisto vodo, ga posušite in namastite z mastjo, da se izognete rjavenju. Pranje z nevtralnim tekočim detergentom!

Priporočljivo za: družinska srečanja, vrtne zabave in druge priložnosti

Pred prvo uporabo odstranite vosek proti rjavenju iz kotla iz litega železa. Če želite to narediti, pomijte posodo v vreli vodi z nevtralno detergentom za pomivanje posode in jo čiščenju obrišite, da bo suha. Nato jo namastite z mastjo ali slanino ter temeljito segrejte.

Dodatne informacije

Teža 3.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top