Domov » Izdelki » Kamini » Kaminski vložek na drva » KAMINSKI VLOŽEK – NORDICA FOCOLARE 100 BIFACCIALE 13,8 kW

KAMINSKI VLOŽEK – NORDICA FOCOLARE 100 BIFACCIALE 13,8 kW

3.302,54 2.311,78 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Kaminski vložek Focolare 100 Bifacciale se zahvaljujoč lepemu dizajnu popolnoma ujema z vsakim prostorom. Njegova posebnost je ta, da ima steklo na dveh straneh kar pomeni, da ga lahko vgradite v steno in ogenj opazujete z dveh bivalnih prostorov. Kurišče je litoželezno in obloženo s šamotom Nordiker.

Kaminski vložek ponuja nastavljiv primarni in sekundarni zrak, možnost zajema zunanjega zraka, izvlečni predal za pepel, opcijsko pa lahko naročite tudi ventilator. Vrata kaminskega vložka imajo okno iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C.

Post Combustion System je sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Resistant Door at the Time je sistem, pri katerem so vrata peči izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Power Radiant System je tehnična rešitev, ki omogoča še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peči v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Dobavljivo - ni na zalogi

Šifra: 6017733 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Dimenzije kamina (Š x V x G): 1104 x 1406 x 675 mm

Nominalna moč: 13,8 kW
Maksimalna moč: 11 kW
Ogrevalna prostornina: 315 m³

Teža: 267 kg

Premer dimnika: 200 mm
Izkoristek: 80 %
Urna poraba: 3,3 kg/h
Premer cevi za zajem zraka: 200 mm

Nastavljiv primarni zrak: Da
Nastavljiv sekundarni zrak: Da

Energijski razred: A

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top