Domov » Izdelki » Kaminski vložki » Kaminski vložek na drva » KAMINSKI VLOŽEK NA DRVA – NORDICA MONOBLOCCO 800 ANGOLO DX DESNI 12,4 kW

KAMINSKI VLOŽEK NA DRVA – NORDICA MONOBLOCCO 800 ANGOLO DX DESNI 12,4 kW

3.900,34 2.730,24 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Zahvaljujoč lepemu dizajnu se vložek Monoblock 800 Angolo popolnoma ujema z vsakim prostorom. Podrobnosti, kot so kurišče iz litega železa in Nordiker-ja, zaskončna vrata, enodelno keramično steklo, naredijo ta vložek idealnega za ljudi, ki želijo svoj dom ogrevati s kaminom, ki se popolnoma zlije z okolico.

Post Combustion System je sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Resistant Door at the Time je sistem, pri katerem so vrata peči izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Power Radiant System je tehnična rešitev, ki omogoča še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peči v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Nordiker je poseben material, ki zaradi svoje odpornosti omogoča doseganje visoke temperature zgorevanja. Zagotavlja varno uporabo, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo peči.

Dobavljivo - ni na zalogi

Šifra: 6018810 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Nominalna moč: 10,0 kW
Maksimalna moč: 12,4 kW
Ogrevalna prostornina: 287 m³

Odprtina kurišča: 698 x 250 mm
Dimenzije vrat: 800 x 500 x 510 mm
Dimenzije kamina (Š x V x G): 879 x 1570 – 1605 x 612 mm
Premer dimnika: ø 200 mm
Premer cevi za zajem zraka: ø 100 mm

Teža:271 kg

Izkoristek: 80,9 %
Urna poraba: 2,9 kg/h
Konvekcijski ventilator: opcijsko
Vlek: 12 Pa

Prilagodljiv primarni zrak: Da
Prilagodljiv sekundarni zrak: Da
Prednastavljen tercialni zrak: Da

Energijski razred: A+

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top