Kaminski vložki na zalogi

Seznam kaminskih vložkov na zalogi:

ŠT. PROIZVAJALEC MODEL NAMEŠČENI DODATKI ŠIFRA VASCO INTERNETNA POVEZAVA DO SPECIFIKACIJ
1 SPARTHERM VARIA M 60h NI OKVIRJA, SEPARATER 1054946 P0054 https://ofenland24.de/kamineinsatz-spartherm-varia-m-60h-4s-get-8-kw.html
2 SPARTHERM VARIA 2L-55h 6 STRANSKI OKVIR 1058082 P0094 https://www.spartherm.com/en/product/varia-2l-55h/
3 SPARTHERM MINI SH 5S 51 3 STRANSKI OKVIR 1054913 P0019 https://www.spartherm.com/en/product/mini-sh/
4 SPARTHERM VARIA 2L-55 IKS-4S 2018 1060421 P0093 https://www.spartherm.com/en/product/varia-2l-55/
5 SPARTHERM VARIA 2R-55 S-4S 2018 1060422 P0101 https://www.spartherm.com/en/product/varia-2r-55/
6 SPARTHERM VARIA 2R-62  RLA 1067520 P0556 https://www.spartherm.com/en/product/varia-2r-62/
7 SPARTHERM VARIA ASh 4S 4 STRANSKI OKVIR 1054934 P0044 https://www.spartherm.com/en/product/varia-ash/
8 SPARTHERM  VARIA 2L-62h 6 STRANSKI OKVIR 1067519 P0550 https://www.spartherm.com/en/product/varia-2l-62h/
9 SPARTHERM VARIA 2L-62 1067518 95592 https://www.spartherm.com/en/product/varia-2l-62/
9 SPARTHERM MINI R1V 1057941 P0004 https://www.spartherm.com/en/product/mini-r1v/

Kaminski vložki so originalno zapakirani na paleti zaviti v PVC folijo.

Okvir na kaminskem vložku omogoča lažjo pozidavo kamina, ker je funkcija okvirja, da nosi težo materiala.

Pri vsakem kamniskem vložki je povezava do specifikacij in slik proizvajalca.

Za ceno ali ponudbo, prosim pišite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Peletne peči na zalogi

Seznam peletnih peči na zalogi:

ŠT. PROIZVAJALEC MODEL BARVA ŠIFRA PROIZVAJALCA VASCO INTERNETNA POVEZAVA DO SPECIFIKACIJ
1 NORDICA MOIRA EVO OHIŠJE: ČRNO, OBLOGA PLOČEVINA BORDO RDEČA 1282309 94096 https://www.lanordica-extraflame.com/en/products/pellet-stoves/moira-evo
2 NORDICA ANGELA EVO OHIŠJE: ČRNO, OBLOGA PLOČEVINA BORDO RDEČA 1282406 94442 https://www.lanordica-extraflame.com/en/products/pellet-stoves/angela-evo

Kaminske peči na pelete so originalno zapakirani na paleti zavite v PVC folijo.

Pri vsaki kaminski peči je povezava do specifikacij in slik proizvajalca.

Za ceno ali ponudbo, prosim pišite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Piskotki

Seznanite se z našimi pogoji poslovanja.

 

Izjava o varstvu osebnih podatkov
Izjava o varstvu osebnih podatkov velja za spletno stran www.dimniki-kamini.si (v nadaljevanu naša spletna stran). Če naša spletna ponudba vsebuje povezave na strani drugih ponudnikov ali spletnih ponudnikov vsebine, so le-ti v besedilu tako tudi označeni.
Osebne podatki v podjetju Aleš Avsenek s.p. (v nadaljevanju naše podjetje), zbiramo in uporabljajo izključno v soglasju z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki kot so (ime, naslov, e-naslov, številka mobilnega telefona), shranimo le za potrebe kontaktiranja in so vezani na spletni obrazec za povpraševanje, ki ga izpolnite. Vaše podatke ne posredujemo tretjim osebam.


Zbiranje in hranjenje podatkov
Za obisk naše spletne strani praviloma ne potrebujemo vaših osebnih podatkov, le v primeru, ko nam po elektronski pošti pošljete povpraševanje. Z obiskom naše spletne strani zabeležimo le informacije o imenu vašega spletnem ponudniku in o spletnih straneh, s katerih dostopate k nam. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa vrednotimo le za statistične namene (npr. število obiskov spletne strani).Kaj so piškotki (ang. Cookies)?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identiteto posameznika. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji sprejme ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.
Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 1 leto Google Analytics
 

 

 

 

 

Google Analytics
Google analytics piškotke uporabljamo izključno za namen izboljšanja uporabniške izkušnje oz. izboljšavo spletnega mesta. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa vrednotimo le za statistične namene (število obiskov spletne strani).
Posamezniki, ki ne želijo, da jim Google analytics sledi, lahko namestijo v svoj brskalnik naslednji dodatek.

 

Virtuemart piškotki
Virtuemart piškotke uporabljamo za pravilno delovanje naše predstavitve izdelkov na spletni strani. Pri tem uporabniki spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo. 

YouTube piškotki
Na naši spletni strani so vdelani video posnetki iz spletne strani YouTube. YouTube uporablja piškotke, zaradi statističnih podatkov (koliko ljudi si je video ogledalo). Če si ogledate video, lahko namestite YouTube piškotke na vaš računalnik.

Sejni piškotek
Sejni piškotek je nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki Google maps
Piškotki se uporabljajo za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.


Sami lahko dovolite ali zavrnete delovanje piškotkov, vendar vam v primeru preprečitve piškotkov, morda ne nekatere storitve ne bodo pravilno delovale. Vse piškotke urejajo tretje osebe in kot alternativno lahko uporabite orodja tretjih oseb za preprečitev teh piškotkov.

Piškotke pa lahko v vašem brskalniku izklopite tudi sami. Spodaj so povezave do navodil za posamezne brskalnike

MOZILLA FIREFOX
INTERNET EXPLORER
CHROME
SAFARI 

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP KAMINA PRI NAS?

NAKUP IN VGRADNJA KAMINA STA POMEMBNI ODLOČITVI

Banner 680 x 300 website3

  • Kamin bo velik del leta vaš najboljši prijatelj ob dolgih večerih.
  • Za vas smo razstavili več kot 65 različnih kaminov. Odločitev je tako veliko lažja.
  • Poleg kaminov svetujemo tudi glede priklopov, sanacij in hkrati nudimo pečarske storitve.
  • Imamo veliko ponudbo dodatne opreme, ki jo boste potrebovali ob nakupu kamina.
  • Nudimo vam popolno ponudbo od svetovanja, nakupa, dostave, montaže in vzdrževanja.
  • Poznamo in spoštujemo dimnikarske predpise.
  • Za dostavo po stopnicah uporabljamo akumulatorski voziček.
  • Nudimo vam jamstvo tudi na montažo.
  • V naši prodaji so izključno kvalitetni izdelkiz ustreznimi certifikati in standardi.

Več prispevkov

Copyright © Trgovina Kamin. All Rights Reserved. / Prenova spletne strani 2020

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.