KLASIKA JE VEDNO V MODI

loh 2016 logo schwarz

Lohberger je prvo podjetje, ki je za štedilnik na drva prejelo avstrijsko okoljsko priznanje. Štedilniki LOHBERGER so tudi dvakratni dobitnik prestižne oblikovalske nagrade Plus X Award. 

Lohberger je prvo podjetje, ki je za štedilnik na drva prejelo avstrijsko okoljsko priznanje. Izdelki z okoljskim priznanjem morajo izpolnjevati vrsto okoljevarstvenih kriterijev. Skladnost se preverja s strani neodvisnega strokovnjaka. Priznanje se podeli le tistim okolju prijaznim izdelkom, ki izkazujejo tudi primernost uporabe in kakovost. Na ta način okoljsko priznanje združuje visoke zahteve okoljskih standardov s kakovostjo in zanesljivostjo izdelkov.

 

Copyright © Trgovina Kamin. All Rights Reserved. / Prenova spletne strani 2020

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.