Kamini na polena Ember in Color

EMBER je ekskluzivna blagovna znamka podjetja COLOR EMAJL, je izdelek vrhunske kakovosti ter sodobnega oblikovanja in je bila ustanovljena leta 2014 v Nemčiji. Izdelke podjetja EMBER lahko najdete izključno v specializiranih trgovinah po vsej Evropi. Podjetje Ember Kamin združuje obrt in sodobno tehnologijo v proizvodnih obratih, kar zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti in kvalitete.

Vsi kamini COLOR imajo hermetično zaprto izgorevalno komoro, katera omogoča natančno regulacijo izgorevanja. Skonstruirani so tako, da pretok zraka omogoča čiščenje stekla in s tem olajša čiščenje kamina. Vgrajen visoko kvaliteten šamot preprečuje pregrevanje zunanjih površin in predmetov za kaminom.

Več o Ember in Color blagovnih znamkah na straneh www.color.hr/ in www.ember.de 

ember2

Copyright © Trgovina Kamin. All Rights Reserved. / Prenova spletne strani 2020

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.